Προκήρυξη
Sunday’s Runday

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Ποικίλο Όρος περιοχή Χαϊδαρίου. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι φιλανθρωπικός και το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις εγγραφές δρομέων, θα διατεθούν για τις ανάγκες των ιδρωμάτων:
Φλόγα________________
Μέριμνα ______________
Εθελοντική Διακονία Ασθενών

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ημ. διεξαγωγής: 5 Μαΐου 2019

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Άλσος Δαφνίου
Αποστάσεις αγώνων:
5 χιλιόμετρα
10 χιλιόμετρα
19 χιλιόμετρα

Πρόγραμμα αγώνων:
09:00πμ εκκίνηση 19 χιλιομέτρων
09:15πμ εκκίνηση 10 χιλιομέτρων
09:20πμ εκκίνηση 5 χιλιομέτρων

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν ακέραια για την ενίσχυση των ιδρυμάτων: Φλόγα, Μέριμνα, Εθελοντική Διακονία Ασθενών. Τα έξοδα του αγώνα θα καλυφθούν από χορηγίες εταιριών.

Περιγραφή διαδρομής:
Όλες οι διαδρομές είναι μορφής τρέξιμο μέχρι ένα σημείο και επιστροφή, ενώ διανύουν τον ίδιο δρόμο. Όλες οι διαδρομές είναι κυρίως επί δασικού χωματόδρομου.Οι χάρτες των διαδρομών παρουσιάζονται στο web site του αγώνα.

Τροφοδοσία:  Στις  διαδρομή  θα  υπάρχουν τρεις κοινοί σταθμοί υδροδοσίας στο 5ο χλμ (σημείο αναστροφής 10 χιλιομέτρων),  στο  10,5ο  χλμ (σημείο αναστροφής ημιμαραθωνίου) και στο 16ο χλμ. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα υπάρχει υδροδοσία και τροφοδοσία μόνο στην εκκίνηση/τερματισμό, εκτός και αν κριθεί απαραίτητο λόγω καιρικών συνθηκών να παρασχεθεί υδροδοσία στο σημείο αναστροφής στα 2,5χλμ.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση για τον Ημιμαραθώνιο 19 χλμ, τα 10 χλμ και τα 5 χλμ θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι και τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως με τον τερματισμό. Τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αφού επικαιροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή εντός 48 ωρών από το τέλος των αγώνων.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες ημιμαραθωνίου και 10 χιλιομέτρων έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 16 ετών (συμπληρωμένα), ενώ για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων τους. Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό που θα έχει γνωματεύσει για την καλή τους φυσική κατάσταση.

Έναρξη και πέρας διανομής των αριθμών:
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό και το chip τους πριν την εκκίνηση των αγώνων από την γραμματεία που θα λειτουργεί από τις 07:30 μέχρι και 08:45πμ στον χώρο της αφετηρίας/τερματισμού.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν:

(α) τα 5 χλμ  50 λεπτά
(β) τα 10,5 χλμ  σε 1ω35λεπτά
(γ) τα 19 χλμ  σε 3 ώρες

Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα:
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης των 5 χλμ, 10 χλμ και Ημιμαραθωνίου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.

Οι απονομές των κυπέλλων θα γίνουν 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του κάθε αγώνα.

Περίοδος εγγραφής:
Οι εγγραφές ξεκινάνε την 30/01/2019 και θα διαρκέσουν μέχρι 29 Απριλίου 2019, εκτός αν συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις νωρίτερα. Υπάρχει όριο 600 συμμετοχών σε όλες τις αποστάσεις. Αν συμπληρωθούν οι διαθέσιμες θέσεις πριν την καταληκτική ημερομηνία εγγραφών, θα κλείσουν οι δηλώσεις. Η δήλωση θεωρείτε έγκυρη και οριστική όταν έχει εξοφληθεί το κόστος που αντιστοιχεί.

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής ανά απόσταση έχει ως εξής:
5 χιλιομέτρα: €7
10 χιλιόμετρα: €10
19 χιλιόμετρα: €12

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Αναμνηστικό μετάλλιο, υδροδοσία, μπανάνα, αριθμό δρομέα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip, ασφαλιστική κάλυψη δρομέων και πρώτες βοήθειες.

Δηλώσεις συμμετοχής – Τρόπος εξόφλησης εγγραφής:

ΒΗΜΑ 1ο: Οι αθλητές δηλώνουν τα στοιχεία τους και τον αγώνα που επιλέγουν  μέσα από την φόρμα στο web site του αγώνα.

ΒΗΜΑ 2ο: Εντός 5 εργάσιμων ημερών πρέπει να εξοφληθεί το κόστος συμμετοχής για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή. Η πληρωμή γίνεται μόνο με χρέωση κάρτασς (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κλπ).

ΒΗΜΑ 3ο: Τις ημέρες και ώρες που έχουν  οριστεί οι δρομείς που έχουν δηλωθεί καλούνται να παραλάβουν, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, τον φάκελο συμμετοχής τους.